400dpilogojpegheader smal

Coaching en instructie voor ruiter en paard


Paarden zijn al meer dan 35 jaar mijn passie. Van kinds af aan bracht ik al
elk vrij uurtje door met paarden. In deze jaren heb ik mijzelf ontwikkeld tot kundig ruiter en lesgever. Ik vind het opvallend dat er heel veel mensen met paarden zijn die hun paard niet echt begrijpen.

 

"Leer jezelf en jouw paard beter begrijpen"Soms hebben ruiters te weinig kennis en inzicht in de mogelijkheden van hun paard en/of hen zelf. Of stellen ze de doelen te hoog waardoor stappen worden over geslagen en het paard ongewenste signalen gaat afgeven.
Vaak hoor ik: "Mijn paard wil niet, mijn paard kan het best maar hij doet het niet, mijn paard staakt, ik heb angst". Bijna altijd is er dan sprake van een verkeerde manier van interpreteren, communiceren en/of reageren.

 

Mijn manier van lesgeven en coachen is anders dan wat men gewend is.
Voor mij staat maar één doel centraal: Meer begrip voor en plezier aan je paard hebben door betere communicatie.
Coachen in combinatie met instructie. Leer je paard(en) en jezelf beter kennen!


"Samen groeien naar een hoger niveau". 
 

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop