400dpilogojpegheader smal

Mogelijkheden

 

Puur Paardenkracht biedt de volgende team- en/of groepsactiviteiten aan:
  • Mindfulness in de buitenlucht met de paarden als spiegel. Een programma incl. koffie/thee met iets lekkers, reflectie en evaluatie. Het doel van deze activiteit is dat iedere deelnemer een positieve ervaring meeneemt​. Absoluut niet zweverig maar even niets moeten, stilstaan bij het moment en de plek waar je bent. Even alleen maar met jezelf bezig zijn. Uitbreiding met lunch, barbecue of borrel behoort tot de mogelijkheden. Zeer geschikt voor bedrijven, teamuitstapjes, vriendinnenclubjes. Maximaal 12 personen. Duur 1 dagdeel. Offerte op aanvraag.
  • Teambuildingsactiviteiten met de paarden. Een programma incl. koffie/thee met iets lekkers, reflectie en evaluatie. Doel van deze activiteiten is om samen iets te bereiken wat je alleen niet zou kunnen. Saamhorigheid kweken door opdrachten met het paard of de paarden te volbrengen. Er gebeuren vaak verrassend leuke dingen! Uitbreiding met lunch, barbecue of borrel is mogelijk. Zeer geschikt voor teams van bedrijven of sportclubs tot ongeveer 12 personen. Duur 1 of 2 dagdelen. Offerte op aanvraag.
 
  • Teamcoaching met hulp van paarden. Een programma incl. koffie/thee en iets lekkers, reflectie en evaluatie. Mogelijke vragen kunnen zijn: Ben je leider of lijder van het team?Wat is jouw plaats en rol binnen het team? Hoe voel jij je op deze plek? Hoe zie je jezelf en hoe zien anderen jou? Wat vertellen de paarden over jou en jouw collega's? Doel van deze activiteit is om patronen, kwaliteiten en rolverdeling binnen de organisatie of het team te herkennen. Haal meer uit je team! Soms is het wenselijk om een vervolgsessie te plannen. Uitbreiding met lunch, borrel of barbecue is mogelijk. Zeer geschikt voor een afdeling van bedrijven en non-profit organisaties. Duur is 2 dagdelen. Offerte op aanvraag.


 
 
 
 

 

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop