400dpilogojpegheader smal

VisiePuur
  • betekent zuiver, echt, onbevangen.....
  • is wat we allemaal diep van binnen zijn.....
  • zijn de paarden waar we mee werken.....

Paardenkracht
  • staat voor fysieke kracht.....
  • is wat het paard in ons losmaakt.....
  • is wat paarden zonder woorden aan ons vertellen.....
 Visie

De visie van Puur Paardenkracht is
dat ieder mens de kracht en de kwaliteiten bezit om met zelfvertrouwen en energie de toekomst aan te kunnen.

 

"Ontdek de kracht in jezelf!"Ieder mens heeft innerlijke kracht. Soms belandt u in een situatie waarbij u uw innerlijke kracht juist kunt gebruiken om weer in balans te komen. Dat klinkt gemakkelijker dan het is. U heeft het gevoel niet verder te kunnen. Allerlei factoren van binnen en buiten af belemmeren u om uw innerlijke kracht op de juiste manier aan te spreken.

Uw Puur Paardenkracht coach helpt u samen met de paarden in het proces van bewustwording waardoor u uw innerlijke kracht op een positieve manier kunt aanwenden.
De paarden zullen u figuurlijk een spiegel voor houden waardoor u zich (weer en meer) bewust wordt van uw eigen gevoelens, wensen, passies en kwaliteiten. U komt weer bij uw pure innerlijk. Zodat u weer vol zelfvertrouwen en energie verder kunt.


Het bovenstaande is ook van toepassing op het coachen van kinderen. Hierbij kan het spel COACHEE! als uitgangspunt genomen worden. Door het spel te spelen wordt eveneens het zelfbewustzijn gespiegeld. Dit vormt het startpunt om op zoek te gaan naar de oplossing om daarna vol zelfvertrouwen verder te kunnen.

Een andere mogelijkheid die Puur Paardenkracht aanbiedt voor kinderen is het werken met een pony volgens de PAS-methodiek. Directe feedback van coach en pony vormen de basis om het gewenste doel te behalen. 

"Met een glimlach keek hij om,
kijkend naar de kiezelsteentjes, 
die bergen leken toen hij er voor stond..."


 

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop