ENKELE WOORDEN OVER ONS

PUUR PAARDENKRACHT

Online en in de winkel!

Puur Paardenkracht, daar waar je niet alleen online terecht kan, maar juist ook welkom bent in de winkel wanneer het jou uitkomt!

Online en in de winkel!

Kwaliteitsverzorging, betaalbare ruitersportkleding en persoonlijke winkelervaring voor stal en paard.

Over ons

Puur Paardenkracht is opgericht door Margit Sas - Sundquest. Na de verkoop van haar vorige bedrijf besloot ze dat het tijd werd om te doen waar ze echt gelukkig van werd en op haar manier te proberen de wereld een klein beetje mooier te maken. Of dat in ieder geval te proberen met de verkoop, import en ontwikkeling van producten die echt positief bijdragen aan ruiter en paard.

Paarden zijn al van kleins af aan haar grote hobby. Nadat een van hun paarden chronisch ziek werd en niet meer gereden kon worden keek ze naar wat wel nog kon met deze pony. Uiteindelijk kwam ze via diverse omzwervingen uit bij Force Free trainen ( R+) en traint ze hiermee nu haar eigen paarden en soms die van anderen. Omdat paarden zo'n mooie spiegel zijn heeft Margit ook de opleiding tot Horse Assisted Coach gevolgd waarmee ze andere mensen kan helpen.

Behalve Margit zal je ook dochter Soleil veel tegenkomen bij Puur Paardenkracht. Ook Soleil is van jongs af aan een echt paardenmeisje en werkt ook mee in de winkel en op locatie. (Bonus-)dochter Demi is in opleiding tot osteopaat voor paarden. Beide dames kom je regelmatig te paard tegen in het mooie dorp Dreumel in de gemeente West Maas en Waal.

PUUR PAARDENKRACHT

Over ons

Bij Puur Paardenkracht begrijpen we hoe belangrijk het is om de beste kwaliteit te bieden voor de paarden. Door onze producten zelf te importeren en op maat te ontwerpen en fabriceren, kunnen we een unieke en effectieve verzorgingslijn aanbieden. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld om veelvoorkomende huidproblemen zoals mok, staart- en maneneczeem en beschadigde haren te behandelen.

Daarnaast hebben we ook een prachtige collectie ruitersportkleding van onder andere Horka en Mrs.Ros. De kleding combineert stijl en comfort, zodat je er niet alleen goed uitziet, maar ook comfortabel kunt rijden. En dat tegen scherpe prijzen. Daarnaast bieden we een breed scala aan producten voor zowel stal, weide als paddock. Zodat jij de beste verzorging kan bieden aan je paard.

Bij Puur Paardenkracht streven we naar een persoonlijke winkelervaring die past bij jouw voorkeuren. Of je nu graag met vriendinnen, stalgenoten of familie wilt winkelen onder het genot van een high tea of high wine, of liever op afspraak winkelt, wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op en we plannen een geschikte datum en tijd voor jou.

Bij Puur Paardenkracht geloven we dat jouw paard alleen het beste verdient. Daarom bieden we de beste verzorging en producten, zodat jouw paard gezond en gelukkig kan zijn. Neem een kijkje op onze pagina voor meer informatie over onze producten en diensten.