ENKELE WOORDEN OVER ONS

PUUR PAARDENKRACHT

Online en in de winkel!

Puur Paardenkracht, daar waar je niet alleen online terecht kan, maar juist ook welkom bent in de winkel wanneer het jou uitkomt!

Online en in de winkel!

Kwaliteitsverzorging, betaalbare ruitersportkleding en persoonlijke winkelervaring voor stal en paard.

Over ons

Puur Paardenkracht is opgericht door Margit Sas - Sundquest. Na de verkoop van haar vorige bedrijf besloot ze dat het tijd werd om te doen waar ze echt gelukkig van werd en op haar manier te proberen de wereld een klein beetje mooier te maken. Of dat in ieder geval te proberen met de verkoop, import en ontwikkeling van producten die echt positief bijdragen aan ruiter en paard.

Paarden zijn al van kleins af aan haar grote hobby. Nadat een van hun paarden chronisch ziek werd en niet meer gereden kon worden keek ze naar wat wel nog kon met deze pony. Uiteindelijk kwam ze via diverse omzwervingen uit bij Force Free trainen ( R+) en traint ze hiermee nu haar eigen paarden en soms die van anderen. Omdat paarden zo'n mooie spiegel zijn heeft Margit ook de opleiding tot Horse Assisted Coach gevolgd waarmee ze andere mensen kan helpen.

Behalve Margit zal je ook dochter Soleil veel tegenkomen bij Puur Paardenkracht. Ook Soleil is van jongs af aan een echt paardenmeisje en werkt ook mee in de winkel en op locatie. (Bonus-)dochter Demi is in opleiding tot osteopaat voor paarden. Beide dames kom je regelmatig te paard tegen in het mooie dorp Dreumel in de gemeente West Maas en Waal.

PUUR PAARDENKRACHT

Over ons

Bij Puur Paardenkracht begrijpen we hoe belangrijk het is om de beste kwaliteit te bieden voor de paarden in combinatie met een scherpe prijs!

Zowel in onze winkel als in de webshop hebben we altijd een thema van de maand. 

In onze winkel kan je op je gemak de producten bekijken en eventueel passen onder het genot van een kop koffie of thee. Geen opdringerige verkopers, maar eerlijk en oprecht advies.

We zijn trots op de merken die we in de winkel hebben zoals Horka, BR, Premiere, Excellent Horse en nog vele anderen. Merken waar we achter staan en ook zelf gebruiken!

Bij Puur Paardenkracht streven we naar een persoonlijke winkelervaring die past bij jouw voorkeuren. Of je nu graag met vriendinnen, stalgenoten of familie wilt winkelen onder het genot van een high tea of high wine, of liever op afspraak winkelt, wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op en we plannen een geschikte datum en tijd voor jou.