Retourbeleid

Bedankt voor uw aankoop bij Puur Paardenkracht. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw bestelling. Mocht u echter van gedachten veranderen of niet helemaal tevreden zijn met het ontvangen product, bieden wij u graag de mogelijkheid om het te retourneren. Hieronder vindt u ons retourbeleid:

  1. Herroepingsrecht: U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen.
  2. Voorwaarden voor retourneren:
  • Het product dient in de originele staat te zijn en in de originele verpakking te worden geretourneerd.
  • Alle geleverde toebehoren dienen bij de retourzending te worden gevoegd.
  • Indien redelijkerwijs mogelijk, vragen we u het product in dezelfde staat te retourneren als waarin u het heeft ontvangen.
  1. Kosten van retourneren: De kosten voor het retourneren van het product vanaf uw adres naar onze webwinkel zijn voor uw eigen rekening.
  2. Terugbetaling: Zodra we uw retourzending in goede orde hebben ontvangen, zullen we het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten crediteren. Het verschuldigde orderbedrag wordt binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour teruggestort, mits het product in goede staat is ontvangen. Eventuele combinatiekortingen en gespaarde punten zullen worden verrekend. Producten met korting zijn uitgesloten van restitutie.
  3. Retourprocedure: Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht en een retourzending aan te melden, verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@puurpaardenkracht.nl. We zullen u voorzien van verdere instructies en het retouradres.
  4. Retourformulier: Voor een vlotte afhandeling van uw retourzending, verzoeken wij u ons retourformulier in te vullen en bij de retourzending te voegen. U kunt het retourformulier downloaden via de volgende link: Retourformulier pdf

Let op: Houd er rekening mee dat specifieke retourvoorwaarden kunnen gelden voor bepaalde producten. Deze voorwaarden zullen duidelijk vermeld worden op onze website of bij het desbetreffende product.

Bij vragen of onduidelijkheden over ons retourbeleid kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder om uw retourzending zo soepel mogelijk af te handelen.