Huidproblemen

Colloïdaal zilver en koper

collidaal zilver

Colloïdaal zilver, vast wel eens van gehoord? Maar waar gebruik je het voor en nog belangrijker…waarom schrijft Puur Paardenkracht een blog speciaal hierover?

Producten met Axonnite®

Bij Puur Paardenkracht verkopen wij Shine, Mudfever en Lesions. Producten ter ondersteuning bij huidproblemen zoals jeuk, kale plekjes, eczeem en andere vervelende huidaandoeningen. Waarom ter ondersteuning? De meeste huidproblemen ontstaan van binnenuit; stress, voeding, allergieën en verminderde weerstand uiten zich meestal door het grootste orgaan; de huid! Zonder de daadwerkelijke oorzaak aan te pakken zal het niet genezen. Maar terwijl je werkt aan de genezing kan je je paard ondersteunen met de producten zoals Mudfever, Shine en Lesions. Om de daadwerkelijke oorzaak aan te pakken raden wij dan aan een deskundige zoals de dierenarts te raadplegen.

Wanneer te gebruiken

Je wilt niet dat je paard zich ongemakkelijk voelt: jeuk, kale plekken of een doffe vacht. Je wilt het beste voor je paard en daarom doe je alles om hem ( haar) te ondersteunen! En dat is nou precies wat je kan doen met onze producten! 

Technologie

Vroeger was het gebruik van colloïdaal zilver, koper en goud heel normaal. En werd dit breed toegepast voor diverse ziektes en huidaandoeningen.

Door de technologische vooruitgang is er inmiddels een andere, betere methode om ionische deeltjes uit zilver en koper te halen d.m.v. de Axonnite® methode. Deze methodiek is zelfs ISO13485 gecertificeerd voor medische hulpmiddelen!

Door deze methode zijn de deeltjes stabiel en doen ze beter hun werk als in tradiotionele zilver- en koperwaters! De producten die wij verkopen zijn dermatologisch getest en veilig bevonden.

Advies

Omdat wij het belangrijk vinden om iedereen goed te informeren hebben wij ook alle data van de Europese fabrikant beschikbaar voor geïnteresseerden. In verband met wetgeving mogen wij niet benoemen bij welke ziektes deze producten werkzaam kunnen zijn, maar uiteraard staan we altijd voor je klaar om je van advies te voorzien.

Shine

Shine is een algehele huid- en vachtverzorger welke functioneert als een conditioner. Behalve een enorme glans en tijdsbesparing op vacht, staart en manen vermindert deze door de verzorgende werking ook jeukklachten.

Mudfever

Door de samenstelling verzorgt dit korstjes en eeltachtige huidplekken.

Lesions

Deze heeft ook een andere samenstelling dan bijvoorbeeld Shine en Mudfever. Door de samenstelling van Lesions ondersteund dit de huid bij jeuk en “vochtige” huidaandoeningen.

Subsella

Subsella komt uit dezelfde lijn als de voorgaande 3 producten, maar is zonder de Axonnite® technologie en dus zonder zilver- en koper colloïdaal. Subsella is een product dat wrijving tussen huid/ vacht en harnachement tegen gaat.